Fotostudio

VÄLKOMMEN TILL VÅRA FOTOSTUDIO.

En av västsveriges mest prisvärda dagsljusstudios. Läget är suveränt i en gammal indusstudio3tribyggnad ca 2 mil från Borås.
Lokalerna ligger på olika ställen i våra lokaler en av dom har vi på 4:e våningen med stora gamla fönster i norrläge mot gården och en takhöjd på närmare 8 meter.

HYRA ENDAST
2.500:-/DAG!

Läget är suveränt i en gammal industribyggnad ca 2 mil utanför Borås.
Våra fotolokaler ligger på olika platser i vår fastighet en av dom mest omtyckta ligger på 4:e våningen med stora fönster partier i norrläge mot vår innegård med utsikt över Viskan och råa betongväggar.

Vi har en takhöjd på ca 7 meter. Vi har uppkörnings ramp där  man ta med sig bilen ända fram till denna studio. Vi har haft stora interiör fotograferingar med mycket utrustning och möbler. Hela lokalen har en öppen planlösning där du kan backa 12 meter för att fotografera. Ni har tillgång till kaffebryggare, vattenkokare, micro, m.m.  Det finns ett bord med 4 st stolar.

Sminkspegel samt en helkroppspegel finns givetvis. Vi har även strykjärn, strykbräda, två stycken klädhängare.

I vår andra byggnad som har anor från 1910 talet och är av äldre och råare stil. Och är mycket populär att fota inredning och kläder i. Vi har även haft flertal inspelningar av musikvideos i dessa lokaler.

 

Hel dagar kostar
2.500:-
(8:00–16:00)

EXTRA TIMMAR
300:-/timme

HELGTILLÄGG PÅ ORDINARIE PRIS
700:-

Alla priser exklusive moms

studio1